Een gezondere lifestyle voor uw medewerkers

Print my cookbook en Rineke Dijkinga hebben de handen ineengeslagen om een kookboek te maken dat uw medewerkers helpt gezonder te leven. Met tot wel 100 speciaal geselecteerde recepten van voedingsdeskundige Rineke Dijkinga.Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het uitgeven van kookboeken in relatief lage oplages. Daarom kunnen wij een uniek maatwerkboek maken voor uw organisatie. De kaft maken we op in uw eigen huisstijl en ook ín het boek is er ruimte om uw stempel te drukken. Zo verwoordt u in het voorwoord uw eigen boodschap richting uw medewerkers en kunt u zelf tekst en foto’s toevoegen aan het boek. Het wordt echt úw kookboek.

Vitaliteitsprogramma

Heeft u een vitaliteits- of healthprogramma voor
uw medewerkers lopen of gaat u er binnenkort mee starten? Dan sluit dit kookboek met gezonde recepten daar uitstekend bij aan. Veel programma’s die gericht zijn op het stimuleren van medewerkers om gezonder te leven, focussen zich met name op bewegen; gezonde voeding ontbreekt vaak nog. Wellicht is dit boek de perfecte aanvulling.

Rineke is een absolute autoriteit op het gebied van gezonde voeding. Opgeleid als natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut runde ze van 2003 tot 2017 een praktijk voor orthomoleculaire en natuurgeneeskunde en begeleidde ze duizenden mensen met chronische klachten op het gebied van voeding & leefstijl. Omdat het voor veel mensen moeilijk bleek om gezond eten in de praktijk te brengen, begon ze in 2011 boeken te schrijven. Nu, ruim 10 jaar later, zijn er meer dan 250.000 kookboeken van Rineke verkocht. Wij hebben uit haar vijf kookboeken zorgvuldig een selectie gemaakt en een kookboek samengesteld om uw medewerkers te helpen een gezonder leven te leiden. Het is een uniek boek geworden met heerlijke recepten met pure, duurzame en onbewerkte ingrediënten en boordevol gezonde weetjes.